Midden jaren 50 van vorige eeuw werd het bedrijf opgericht in de eerste plaats om herstellingen uit te voeren aan de meetinstrumenten, gebruikt op zeeschepen. Allerlei bordinstrumenten, toerentellers, thermometers en schrijvers werden in grote aantallen binnengebracht om dan in recordtempo  gereviseerd terug in dienst gesteld te worden. Al snel werd er industrie en voeding bijgenomen. Een bedrijf, gespecialiseerd in boordinstrumenten voor de automobielsector, werd in de firma Bercu geÔntegreerd.  

  Naast deze reparatieactiviteit werd de verkoop van instrumenten zeker niet vergeten. Getuige daarvan is het groot aantal vertegenwoordigingen op exclusieve basis. We kunnen een groot gamma van sensoren, omvormers tot indicatoren of loggers aanbieden. Een uitgebreid aanbod draagbare instrumenten zoals IR-thermometers of kalibratoren maakt het programma volledig.

  Als men spreekt over herstellingen, dan denkt men aan afregelen en kalibreren. We beschikken dan ook over een aantal supernauwkeurige ijkinstrumenten om er over te waken dat de herstellingen, die de deur uitgaan, aan dezelfde normen voldoen als nieuwe instrumenten. Indien gewenst stellen we dan ook een kalibratiecertificaat op om de kwaliteit aan te tonen.

 

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73;   +32 (0)3 231 86 32                       

B-2060 Antwerpen                              F. +32 (0)3 234 18 49

BelgiŽ                                                ejb@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright 2022@ Bercu nv. All rights reserved.