AMPLICON PC30AT ADC EN DAC KAART

FR EN

   Deze print die met recht multi-functioneel genoemd kan worden is bestemd voor iedere PC/XT/AT of compatibele computer. Het multi-functioneel ontwerp laat toe deze kaart bij zeer veel toepassingen in te zetten. De prijs, die zeker niet hoog genoemd kan worden, zal hier geen enkel bezwaar zijn. 

 

  16 analoge ingangen

  2 analoge uitgangen

  24 digitale in- of uitgangen

  DMA tot 90 kHz

  Drievoudige 16 bit teller met klok op de print

  Veelvuldig gebruik van IC-voeten voor mogelijke aanpassingen

  Zeer veel programmatuur mogelijk

  Software bijgeleverd

  ISO 9002 gecertificerd

  Een dikke kleurencatalogus met alle Amplicon produkten is verkrijgbaar

 

 

 

Analoog naar digitaal omzetting De hoog performante omvormer heeft een typische conversie tijd van 10 microsec. De resolutie blijft hierbij 12 bit. De hoogste frekwentie op één kanaal is 90kHz.

Spanningen (in V) : 3; 4; 10; ±1; ±1,5; ±2; ±2,5; ±5 en ±10

Bouendien is het mogelijk op de daartoe voorziene plaatsen componenten aan te brengen zodat de 16 kanalen individueel ingesteld kunnen worden.

Digitaal naar analoog omzetting Er zijn twee omvormers op de kaart aanwezig met ieder een typische omzetsnelheid van minder dan één microsec, met een resolutie van 12 bit. Een frekwentie tot 100kHz is hier mogelijk.

Digitale in- of uitgangen Er zijn 24 TTL-compatibele CMOS lijnen aanwezig. Met deze poorten kan men alle kanten uit. Zowel monitoring als sturing kan op éénvoudige wijze verwezenlijkt worden.

Drie tellers op de kaart Deze zijn alle drie 16 bits. Triggering van de signalen is hiermee zeer goed realiseerbaar. Een pluspunt is zeker dat de sturing van deze tellers door een kloksignaal gebeurt dat op de PC30AT aanwezig is.

Amplicon Liveline Zeer veel soorten kaarten voor registratie van gegevens of sturing van signalen zijn in het uitgebreide gamma aanwezig, gaande van éénvoudige relayskaarten tot gesofistikeerde A/D kaarten onder Windows, met 256 12 bit A/D kanalen. Tevens is er unieke software zoals ‘Signal Centre’ (exclusief bij Amplicon) te vinden in de kleurencatalogus.

 

 

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73                      

B-2060 Antwerpen                               F. +32 (0)3 234 18 49

België                                                    ejb@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright @ Bercu nv. All rights reserved.