B & W AUDIT 105 

FR EN

   De Audit 105 is ontworpen voor servicetechniekers. Metingen van staaldiktes zijn nodig bij controles op zowel oxidatie als corrosie. Gepland onderhoud kan hoge meerkosten bij “shut-downs” of zeer hoge kosten door ongelukken voorkomen.  

   De Audit 105 heeft een hoge graad van bescherming tegen klimatologische omstandigheden (IP65). Hierdoor kan zelfs onder moeilijke omstandigheden gemeten worden. (B&W heeft instrumenten die tot 200m diepte in water gebruikt kunnen worden).

 

 

  Bereik : 1,5 tot 99,9 mm

  Resolutie : 0,1 mm

  Nauwkeurigheid : ± 0,1 mm ± 1 digit (of 1 %)

  Afmetingen : 151 x 82 x 33 mm

  Gewicht : 0,29 kg

  Kalibratie : staal

  Voeding : 2 AA alkaline batterijen 

  Bescherming : IP65

 

 

Gebruik Het gebruik van dit toestel is zeer éénvoudig. De enige toets die op het toestel zit dient om het aan te schakelen. Het toestel schakelt zich automatisch uit na één minuut zonder metingen.

De probe moet op het voorwerp geplaatst worden. Een vloeistof zorgt voor goed kontakt. De dikte wordt door een duidelijke 4-cijferige aflezing weergegeven. Het toestel is ingesteld voor staal. Eenvoudige berekeningen laten het echter toe ook diktes van andere materialen te meten. Een ijkplaatje om het toestel te testen is op de voorzijde gemonteerd.

Laag energieverbruik Twee alkaline batterijen van het AA-type laten een continu gebruik van 70h toe. In de praktijk komt dit op een zeer lange gebruiksduur neer. Een waarschuwing verschijnt op de uitlezing wanneer nog slechts 10u kan gewerkt worden.

Standaardvoorzieningen

- Draagbaar instrument.

- DT25 probe met kabel en aansluiting.

- Handleiding.

- Kunststof draagtas.

- Twee alkalinebatterijen type AA.

- Ijkplaatje (op voorkant instrument).

Extra toebehoren

- DT15 probe.

- Losse aansluitingskabel.

- Oplaadbare batterijen.

- Kalibratiecertificaat.

Garantie Het toestel heeft een garantieperiode van één jaar. Gedurende deze periode worden alle herstellingen, zolang deze te wijten zijn aan constructiefouten, gratis uitgevoerd, wat betreft werkuren en wisselstukken.

 

 

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73;   +32 (0)3 231 86 32                       

B-2060 Antwerpen                               F. +32 (0)3 234 18 49

België                                                   ejb@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright @ Bercu nv. All rights reserved.