DIGITRON DigiLink & DigiLog  

FR EN

               

Downloaden gegevens via DigiLink Toegang tot de opgeslagen informatie, die zich bevindt in het geheugen van de digitale thermometers van de 2000 reeks met logfunctie, is mogelijk via de infrarood DigiLink van Digitron. Het is een snelle en eenvoudige methode om gegevens terug te halen en om data te downloaden.   

De verkregen informatie kan direct naar een Epson compatibele printer worden toegevoerd voor onmiddellijke evaluatie of doorgestuurd worden naar een IBM compatibele PC voor meer gedetailleerde analyse.  

Data-analyse via DigiLog voor WindowsTM Digitron heeft een Windows softwarepakket gecreëerd, DigiLog genaamd, geschikt om gebruikt te worden met alle Digitroninstrumenten die uitgerust zijn met een logfunctie. Via Digilog kan informatie overgebracht worden naar rekenbladen en dgl. om geïncorporeerd te worden in rapporten en andere documenten. Zelfs afzonderlijke rapporten van verschillende instrumenten kunnen samengevoegd worden om één rapport te vormen.

Door de aanwijzingen op het scherm te volgen wordt de analyse van de gegevens via de PC kinderspel. U kunt de informatie bestuderen en manipuleren volgens uw eigen inzicht en persoonlijke vereiste.

Wanneer bijvoorbeeld een logsessie compleet is, moet u om de informatie op het scherm te brengen, de cursor op het menu “item retrieve data” plaatsen, 1 maal klikken en vervolgens een toets op het instrument indrukken, waarop de informatie automatisch via de infraroodverbinding overgebracht wordt naar de PC en daar wordt opgeslagen.

Grafisch formaat Om de teruggehaalde informatie in grafisch formaat op het scherm te brengen moet u met de cursor het menu-item “display as graphical data” aanklikken. U kunt nu van het diagram, dat op het scherm verschijnt, bepaalde gedeelten of belangrijke data markeren vooraleer het af te printen of te exporteren naar andere programmatuur.

Alle diagrammen, die op het scherm verschijnen, dragen het identificatienummer van het instrument waaruit de gegevens opgehaald werden, dit om latere betwistingen te vermijden.

Systeemvereisten PC met minimum 386 processor, 4 Megabytes RAM, Windows 3.1X of Windows 95.

 

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73                   

B-2060 Antwerpen                               F. +32 (0)3 234 18 49

België                                                      info@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright @ 2017 Bercu nv. All rights reserved.