EJB 2000T DIGITALE THERMOMETER  

FR EN

   In antwoord op de actuele vraag naar steeds snellere, nauwkeurigere en betere prestaties, heeft EJB de draagbare digitale thermometer 2000T gelanceerd.

  Deze thermometer vormt de nieuwe standaard in industriŽle temperatuurmeting. Hij levert een precieze en stabiele aflezing, zelfs onder de moeilijkste bedrijfsomstandigheden in industriŽle omgevingen. Bovendien bezit de 2000 diverse innovatieve functies, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de actuele eisen, gesteld aan industriŽle temperatuurtoepassingen.   

  Onze meer dan 40jarige ondervinding in deze branche, gecombineerd met uitgebreid onderzoek bij onze klanten, heeft EJB in staat gesteld een grondige kennis te verwerven van industriŽle toepassingen wat betreft temperatuurmeting. Dit heeft ertoe geleid dat de door ons ontworpen instrumenten tegemoet komen aan reŽle behoeften in de sector.

           

 

  Afleesscherm : LCD display

  Meetbereik : -200...+1350įC voor thermokoppel K (Ni-CrNi)

  Resolutie : 0,1įC van -199,9į tot + 199,9įC / anders 1įC

  Nauwkeurigheid : 0,1% Ī 0,2įC Ī 1digit (0,5% onder -100įC)

  Afmetingen : 155 x 67 x 40 mm en 0,18kg

  Levensduur van de batterij : circa 500 uur (2 x 1,5V AA alkaline)

  Displayverlichting : standaard aanwezig

  Automatische uitschakeling : na circa 12 minuten

  Displaymeldingen : ďBATĒ, ď0-CĒ (open kring)

  Milieuspecificaties : IP65

  Display Hold : standaard op alle modellen

  Opties : draagtas, rubberen beschermhoes

Gebruik Deze draagbare thermometer is waarschijnlijk de meest nauwkeurige en snelste op de markt en kan daardoor ongetwijfeld ingezet worden voor de volgende toepassingen :

- catering

- energiebeheer

- voedselproductie & verkoop

- algemene toepassingen

- verwarming & ventilatie

- laboratoria

- plastiekindustrie

- kwaliteitscontrole

- opslag & distributie

- scheepvaart

- garages, enz.

Automatische bereikomschakeling Het instrument kiest volautomatisch de beste resolutie voor de meting. Onder 200įC bedraagt de resolutie 0,1įC. Boven 200įC is de resolutie 1įC.

Displayverlichting Deze voorziening is standaard op alle modellen van de 2000 serie. De verlichting van het afleesscherm vereenvoudigt metingen in slecht verlichte ruimten.

Ruime keuze voelers Er kunnen 30 verschillende soorten voelers geleverd worden voor alle denkbare toepassingen. Er kunnen eveneens speciale voelers geconstrueerd worden voor uw speciale toepassing.

Duurzame uitvoering De instrumenten van de 2000 serie zijn bijzonder robuust uitgevoerd. Het design is ergonomisch, het toetsenbord beschikt over zogenaamde positieve actietoetsen en het afleesscherm bevindt zich achter een vergrotende lens, waardoor het gebruik van het instrument een plezier wordt.

Om de levensduur van het instrument te maximaliseren werd gekozen voor IP65 bescherming. De toetsen zijn uitgevoerd in silicone rubber, de aan- & uit-toets met hard plastieken beschermlaag. Het batterijcompartiment is volledig geÔsoleerd van de rest van het toestel.

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73;   +32 (0)3 231 86 32                       

B-2060 Antwerpen                               F. +32 (0)3 234 18 49

BelgiŽ                                                      ejb@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright @ Bercu nv. All rights reserved.