FLUKE Infrared Solutions IR In-SIGHT 

FR EN

   Schakel de IR-InSight-camera in en u kunt beginnen met het opnemen van beelden :  gewoon de camera richten naar het object en afdrukken volstaat.  De IR-InSight  is een draagbare infraroodcamera met een uitmuntende beeldkwaliteit. De IR-InSight T heeft bovendien een zeer precieze temperatuurmeting.
   U kunt met deze camera zeer snel beschadigde en verdachte plekken detecteren, zelfs op plaatsen waar dit niet evident is, waardoor u veel problemen kunt voorkomen in een vroeg stadium.  

 

  Beeldscherm : LCD-scherm 9 cm

  Opslaggeheugen : intern

  Flashgeheugencapaciteit : 150 beelden

  Beeldoverdracht : via RS-232/USB naar PC

  Image review modus : herbekijken van de opgeslagen beelden 

  Detector : ongekoelde microbolometer

  Microbolometer : 160 x 120 pixels

  Pixelgrootte : 51µm pixels

  Spektrale band : 8 µm – 14µm

  NETD : <100 mK @30°C

  Koeling : niet vereist

  Batterij : NiCd 12 V 2Amp

  Levensduur van de batterij : 3 uur

  Afmetingen : 127 x 90 x 280 mm

  Gewicht (met batterij) : 1,8 kg

Beschrijving : De IR-InSight is een draagbare infraroodcamera met een uitzonderlijke beeldkwaliteit.  De IR-InSight T kan eveneens zeer precies temperaturen meten.

IR-InSight : Met de IR-InSight, een laaggeprijsde infraroodcamera kunt u snel en nauwkeurig dakproblemen opsporen, waardoor u ernstige schade kunt voorkomen.  De IR-InSight is eveneens het ideale instrument om vochtproblemen bij woningrestauratie te lokaliseren en de daardoor veroorzaakte schimmelgroei te voorkomen.

IR-InSight  T : De IR-InSight T infraroodcamera biedt ongeėvenaarde temperatuurnauwkeurigheid, gecombineerd met de beste beeldkwaliteit, die er op de markt is.  Deze camera is in staat om onmiddellijk “hot spots” te detecteren, nauwkeurig temperaturen te meten en beelden op te slaan, die ter plekke kunnen geanalyseerd worden.

Gebruik :

Dakbedekking : IR-InSight : De hoge gevoeligheid van de IR-InSight maakt het lokaliseren van dakisolatie, die met water verzadigd is, een simpele zaak.  Het grote afleesscherm laat de gebruiker toe de betreffende daksecties gemakkelijk te vinden.  Er kunnen tot 150 infraroodbeelden van hoge kwaliteit geschoten worden.  De Sight View software, geleverd bij het apparaat, laat toe beelden te kleuren en op te slaan in een formaat, dat geschikt is voor kwaliteitsafdrukken.

IR-InSight T : De hoge thermische gevoeligheid en beeldkwaliteit van de IR-InSight T, in combinatie met het 9cm grote display, laten een gemakkelijke identificatie van vochtigheidsproblemen toe.  Het  simpel te bedienen en robuuste apparaat garandeert een vlugge opname van thermische beelden van zeer hoge kwaliteit, waardoor geld en tijd worden bespaard. 

Isolatieproblemen en inspectie van de buitenkant van gebouwen : De IR-InSight is het ideale toestel om ontbrekende stukken isolatie, koudebruggen, luchtspleten en accumulatie van vocht op te sporen.  Deze gebreken geven een uniek thermisch profiel dat door de IR-InSight in beeld wordt gebracht.  U kunt ofwel afzonderlijke beelden registreren of een complete video-opname maken en deze via de RS-170 video-uitgang naar uw draagbare videorecorder overbrengen.

Bewaken van elektrische systemen : Identificeren en repareren van elektrische en mechanische problemen kan de uitval van deze systemen voorkomen en zo rampen voorkomen waardoor levens, geld en tijd gespaard wordt.

Onderhoud van installaties : Fabrieken en werkplaatsen beschikken meestal over kritieke  apparatuur, die gebaat is bij preventieve, thermische inspectie.  De IR-InSight T-camera met de bijbehorende SightView software biedt de eenvoudigste methode om kritieke installaties te onderzoeken op thermische anomalieėn.

Productie : De voortdurende vraag om afval te verminderen, productieverlies te vermijden, kosten te bewaken en tegelijkertijd de productie & de inkomsten te verhogen is een uitdaging.  De IR-InSight T kan hiertoe bijdragen door u in staat te stellen op een eenvoudige en nauwkeurige manier temperatuurgerelateerde problemen te voorkomen, waardoor productieverlies wordt vermeden.

Vermogenlevering : Spanningstransformatoren, transmissieleidingen, elektriciteitsaansluitingen, elektrische componenten zijn het waard regelmatig thermisch bekeken te worden.  Potentiėle problemen kunnen zodoende in een vroeg stadium opgespoord  en gerepareerd, vooraleer zij fataal worden, waardoor dure reparaties en productieverlies voorkomen worden. 

 

         

 

 

 

Bercu nv

Noordschippersdok 13                         T. +32 (0)3 225 32 73               

B-2060 Antwerpen                               F. +32 (0)3 234 18 49

Belgiė                                                      ejb@bercu.be

 

www.bercu.be    www.bercu.com    Copyright @ Bercu nv. All rights reserved.